Kiralla on nyt menossa 61. vrk ensimmäisestä astutuksesta, mitään hälyttäviä merkkejä synnytyksestä ei ole ilmassa . Lämmöt normaalit, eikä petaile. Mahassa käy kyllä kova kuhina kun pennut elämöivät siellä. Mutta tuskin tässä nyt kovin kauaa enää menee!

Luka ja Tao kävivät tosiaan Tuusulan näyttelyssä "pinkki-Peggyltä" hakemassa tulokset odottelemaan mahdollista AVAutumista tai TVA -arvoa varten. Suuret on odotukset siis ;)

Ensin oli kehässä Tao, junnuluokassa. Tao esiintyi tosi kauniisti, pöydälläkin tuomari sai koskea ihan ilman mutinoita. No, se nyt ei ollut mikään yllätys, Tao tuntuu nauttivan näyttelyissä käynnistä eikä pelkää siellä mitään. Arvostelussa oli pelkkiä kehuja, ja sininen nauha eli H napsahti. No, sehän riittää! Mutta olisi kiva että tuomari olisi perustellut miksi H, koska arvostelun perusteella jäi nyt epäselväksi tämä asia..?

Luka oli ilmoitettu nuortenluokkaan, esiintyminen oli, noh, vähemmän edustavaa ;) Yllätysyllätys EH2 tulokseksi Lukalle! Vaikka siltä puuttuu yläkulmurit ja toinen korvakin vähän sojottaa yläilmoihin... Mutta tuomarihan on aina oikeassa, vai?? :D

Pidimme myös Kiwa -pentueen agilitypäivän 13.7. Koirista osallistui Miina ja Tao. Tiina tuli ilman Lukaa, koska vielä ei kannata rasittaa Lukan jalkaa liikaa. Tiina sitten harjoitteli ohjaamista Artun ja Hillan kanssa.

Kiwa -pennuista Belgiassa asuva Diesel on saanut viime keskiviikkona pienen ihmispikkuveljen! Koko porukka lähettää onnittelut Antwerpeniin!

Ensi viikonloppuna näen taas Myran ja Goan! Ihanaa :)