Vilinää ja vilskettä on elämä näiden pentujen kanssa. Hirmu eläväisiä otuksia! Painotkin nousee huimaa vauhtia, silmät on jo auki ja muutama päivä ollaan syöty jauheliha-piimämössöä johon pikkuhiljaa on lisätty turvotettuja nappuloita. Ja kaikille maistuu paremmin kuin hyvin. Reippaita lapsosia.

Ja ääntä nämä osaavat myös pitää! Ei tietysti tarttis joka aamu ennen viittä alottaa sitä konserttia.... ;)

Osa pennuista on jo heiluttanut häntääsäkin ja juoksuaskeleitakin on harjoiteltu. Ja leikkiäkin osaavat, Hilla niitä välillä leikittää, ja välillä painivat keskenänsä.  Niillä alkaa olemaan siis ihan oikeita koiran tapoja. Millään eivät viitsisi enään pysyä pesässään joten pääsevät usein tallustelemaan "etupihallensa" sekä muuallekin asuntoon. Ja pissatkin tehdään jo sanomalehdelle, useimmiten osuukin oikeaan paikkaan, pari kertaa vaan joutunut lattialta pyyhkimään lirautuksia.

Pennuille on jo keksitty viralliset nimetkin Kiwa -teeman mukaan :) Kiitos tuleville pennunomistajille nimien keksimisavusta! Eli tosiaan kaikilla pennuilla on jo oma ihana koti tiedossa. Kaikki ovat niin aktiivisia ja innokkaita, että oikein miettii että miten ihmeessä näin hyvä tuuri on ensikertalaisella kasvattajalla ollutkaan. Toivon mukaan yhteydenpito ja aktiivisuus on samanlaista myös jatkossa. Uskon tähän suuresti. Itse ainakin kasvattajana haluan antaa kaiken tukeni ja kannustukseni näille ihanille perheille joihin "pikku silmäteräni" lähtevät. Ja kun kaikki (Dieseliä lukuunottamatta) jäävät tähän ihan lähiseudulle, on senkin takia tapaamiset paljon helpompia. Diesel lähtee ulkomaille erään erittäin hyvän ystäväni ja hänen miehensä sekä shelttineidon kaveriksi. Vaikka poju lähteekin niin kauas niin silti voin olla hyvillä mielin, koska tiedän tasan tarkkaan minkälaiseen perheeseen se on menossa. Ja meneehän ne lentokoneetkin sinne Belgiaan päin, ja tulee jopa vielä takaisin Suomeenkin ;) Ja kun kaikenmaailman nettiyhteydetkin nykyään on käytettävissä niin yhteyttä pidetään niidenkin kautta aktiivisesti.