15.7. pidettiin ihkaensimmäiset Pilvimarjan Kiwa-päivät. Paikalle pääsivät kaikki Suomessa asustelevat pennelit, eli Luka, Tao ja Miina.

Hirmu hauskaa oli! Ensin pidettiin pientä näyttelytreeniä, ekaksi harjoituskappaleena Hilla jolla sai kokeilla esittämistä. Sitten olikin itse päivän päätähtien vuoro, upeasti pikkutenavat liikkuivat. Pöydälläkin seistiin melko kivasti. Nakeilla saa kyllä ihmeitä aikaan ;)

Luka ja Tiina:

1760967.jpg

Tao ja Mikaela:

1760989.jpg

Näyttelytreenin jälkeen mentiinkin sitten kokeilemaan agilityesteitä! Putkeen mentiin ja lujaa. Pussikaan ei ketään hirvittänyt, taisipa jopa Miina mennä sinne täysin mustaan aukkoon, vaikka tarkotuksena oli että pidetään pussin suuta auki että näkyy valoa ;) Tao taasen meni myös ilman houkutteluja putkeen. Luka olikin jo vähän ennakkoon päässyt treenaamaan putkea ja puomia. On ne vaan _niin_ taitavia!!!

Puomi oli kaikista kiva myöskin, hihnan kanssa varovasti sitä mentiin. Tai varovasti ja varovasti... Kova imu oli sinnekin näillä rämäpäillä :o) Ja itse asiassa Miina karkasi sinnekin ominpäin, korvat luimuun, kroppa matalaksi ja viuh -puomi oli menty.  Nään kovasti Kiraa tuossa Miinassa. Muutenkin hyvin samantapainen ja luonteinen. Ja näköinen, vai mitä...? :

1761007.jpg

Kaikki kolme olivat siinä jalkavaiheessa, että korkeutta ja jalanpituutta löytyy, mutta turkkia ei juurikaan ;) Minun ruippeloiset <3 Luonteet oli kaikilla ihanat, oppivaisiakin vielä. Ja koko kolmikko on menossa samalle pentuagilitykurssille syksyllä!! Sinne taitaa yks kasvattaja mennä kameran kanssa tiirailemaan.... Sitten on muitakin taapero- ja pentukursseja varattuna. Ei voi kun sanoa että mahtavaa, upeeta. Ootte maailman parhaat omistajat :o))

Kiitos kaikille mukavasta illasta!!