Luka, Tao ja Miina ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Kaikilla on lähtenyt kotiutuminen hyvin käyntiin. Kiitos tuhannesti Tiinalle, Eerikalle ja Mikaelalle perheineen että olette antaneet hyvät kodit pienille natiaisilleni! Ja miten ihanaa on kuulla usein teidän kuulumisia. Parempaa en olisi voinut toivoakaan :)

Diesel jäi vielä sulostuttamaan meitä kesäkuun lopulle asti. Sitten reipas miehenalku lähteekin oikein lentokoneella maailmalle! Nyt alkoi sitten erilainen pentuaika, nimittäin aloitan Dieselin kanssa tekemään kaikkea sellaista mitä se tällä hetkellä uudessa kodissaankin tekisi. Hihnalenkkejä, lisää sosialistamista, joka paikassa mukana kulkua yms. Toki tein sitä kaikille pennuille mutta nyt on aikaa keskittyä enemmän Dissuun.

D oli myös viikonloppuna "hoidossa" Elinan, Markuksen ja Indyn luona. Indy ja Diesel olivat olleet oikein hyviä kaveruksia. Kiitos että annoitte Dieselille paljon uusia kivoja kokemuksia :)

Nyt pitäisi muistaa puhua Dieselille englantia, varsinkin jotain tiettyjä sanoja jotta osaa sitten jotain kun menee uuteen kotiinsa.

Tässä mielenperukoilla vaivaa eräs shelttipentue ulkomailta... Jos löytyisi huippuhyvä ja aktiivinen ja yhteistyökykyinen sijoituskoti niin ehkä sieltä koiran hakisin... Nartun.