Pennut ulkoilee jo paljon, uskaltavat pihallakin liikkua kauemmas ja muutenkin vapautta on tullut lisää, saavat aina meidän ollessa itse kotona kulkea ympäri kämppää. Välillä kuuluu kyllä mielenosoituksellista mölinää jos eivät heti pääse aitauksestaan pois :)

Kaikessa pitää touhuta mukana, oli se sitten siivousta tai ihan vaan kävelemistä. Lahkeessa roikutaan napakasti kiinni ja pärrätään...

12.5. mennään terveys- ja silmätarkastukseen Mevetiin Axelssonille ja 13.5. naperoille tehdään pentutestaus. Hauska kuulla ammattilaisen arvio noiden luonteista ja käytöksestä, meneekö kuin kauas/lähellä omaa arviotani.

Rekisteröintihakemuskin on lähtenyt Kennelliittoon, siellä vaan pahus on kovat ruuhkat... :( Täytyy kokeilla jos saisi paikan päältä hakemalla ne nopeammin. Ois kuitenkin helpompaa sirutuksenkin kannalta jos ois paperit tullu ennen sitä. Ja mahdollisesti sais vielä silmätarkastustuloksenkin virallisena. Vaikka tasan samat asiathan ne kuitenkin katsotaan ja saa sen mustana valkoisella vaikka epävirallisesti tehtäiskin. Toisaalta hinta on sama, joten oishan se siinä mielessä kiva saada virallisinakin. Mutta tämä on tätä, Kennelliitossa on ruuhka ja piste. Tiedän hyvin oman työn puolesta mitä on kun työt on jonossa, tekijöitä kun on liian vähän ja painostetaan saamaan tiettyjä asioita nopeammin. Minä aion ainakin pitää vähäiset vapaa-aikani itselläni, ylityöt eivät ole ratkaisu jatkuviin ruuhkiin, vaan riittävät resurssit tekemään töitä. No, nyt meni jo vähän yli aiheen ;)