Perustinpa nyt tuleville pentusille oman blogin. Tänne sitten kirjoittelen kaikenlaista liittyen odotusaikaan ja tulevaan synnytykseen ja pentujen touhuihin. Kirjoitan nyt toiveikkaasti että "tulevat pennut" ja "synnytys" ja "pentujen touhuilut", vaikka mitään varmuutta mistään ei vielä olekaan!

Kira (Sunsweet Blues Baby) astutettiin Wadella (Springrotin Gibson) 25.1. ja 26.1.2008. Päivät taisivat olla juuri oikeat koska Kira ei paljoa aikaa käyttänyt tutustumalla Wadeen vaan oli heti valmiina hommiin ;)

Vielä ei tietenkään pysty sanomaan onko Kira kantavana. Mutta itsellä on sellainen tunne että sen käytös on muuttunut rauhallisemmaksi ja funtsailevammaksi, ehkä joskus vähän vetäytyy syrjään, joskus taas on niin läheisyyttä kaipaava. Ihan kuin Hilla viime keväänä... Raskautta vaiko valeraskautta? Jos ei satavarmoja merkkejä raskaudesta ilmesty niin sitten varmaankin käydään ultrassa.

Laskettu aika olis pääsiäisen jälkeen, viikolla 13. Päivät 58-63 menee sopivasti omalle talvilomalleni. Vielä ei jännitä, ehkä se sitten alkaa kun tulee jonkinlaista varmuutta että onko siellä masussa ketään asukkeja. Ja viimeistään synnytyksen käynnistyttyä alkaa tärinä meikäläiselläkin! Onneksi Hissu on lupautunut apukätilöksi.

Kirjoittelen taas lisää kun jotain kirjotettavaa ilmenee :)