Diesel lensi viime viikolla Belgiaan. Itkuhan siinä tuli kun isopienimies lähti kotipihasta. Painoi vielä päänsä mun olkapäälleni... Oli kyllä aivan ihanaa kuulla että kaikki on lähtenyt uudessa kodissa paremmin kuin hyvin liikkeelle. Lentomatkan ajan Diesel vaan nukkui boxissaan (maailmanmatkaaja!), uusi isosisko Elma otti ilolla uuden kaverin vastaan, samoin muu perhe ja suku. Muutenkin olen lähes päivittäin kuullut kuulumisia. Diesel on valloittanut lähes KOKO Antwerpenin olemuksellaan ;))

Elokuussa menenkin katsomaan miten siellä jaksellaan. Ikävä on välillä tosi kova, kerkesinhän luoda Dieseliin aika vahvan suhteen. Mutta mikä helpotus onkaan kun tiedän että D:llä on kaikki paremmin kuin hyvin! Loistava koti! Kiitos Sanna, Joe ja Elma :)

Lukakin kävi tänään vierailulla. Voi mikä jälleennäkemisen riemu! Pikku Lukatsu ryömi ihan matalana luokseni häntä vimmatusti vipattaen. Meni kyllä ensin väärälle ovelle kiemurtelemaan, onkohan se pentuaikana käynyt salaa meidän naapurissa ;)

Pentuetapaaminen heinäkuulle on suunnitteilla, kunhan vaan löydetään sopiva päivä joka käy kaikille. Ohjelmassa on näyttelytreeniä, agilityesteisiin tutustumista ja kaikkea kivaa mitä nyt keksitäänkin tehdä.