Hävettävän pitkä aika kun olen viimeksi tänne kirjoittanut.. Kiwa -pennut ovat kasvaneet hurjasti, voiko niitä pennuiksi enää kutsuakaan?? Pojista ainakin Lukan ja Dieselin olen kuullut löytäneen "miehiset" puolensa ;)

Pentunäyttelyissä Kiwat ovat käyneet kiitettävän paljon, ja harrastuksiakin heillä jo on. Agilityä ja tokoa. Flyball parilla suunnitteilla. Taitaa näistä tulla aika moniosaajia! En jaksa koskaan olla kertomatta miten ihanat aktiiviset perheet olen löytänytkään...

Uutisissahan on ollutkin paljon tuloksia mitä Luka, Tao, Miina ja Diesel ovat saavuttaneet. Ehkä upein päivä oli marraskuun alussa Vantaalla kun Tao oli ROP ja Miina VSP. Päivän kruunasi vielä Taon RYP-4 sijoitus. Huh huh.

2139016.jpg

Odotan innolla myös ensi vuoden pentusuunnitelmia. Toivottavasti Merri tällä kertaa tulisi kantavaksi. Halusin ehdottomasti Waden isäksi tähän pentueeseen, koska olen ollut niin tyytyväinen Kiwoihin. Samaa linjaahan mennään, koska Merri on Kiran äiti. Kokoeroahan näillä pennuilla on kovasti, eli ei mikään tasainen pentue. Mutta kaikki muu on omasta mielestäni osunut odotuksieni mukaisesti. Shelttihän ei ole roduista helpoin kasvatettava.

Kiralle on myös suunnitteilla suuria odotuksia herättävä yhdistelmä. Toivottavasti kaikki sujuu niinkuin on ajateltu. Tästä laitan lisää tietoa vasta kun asiat varmistuvat..

Hilla tekee pennut Black Shepard´s -kennelin nimiin. Uroksesta en vielä tiedä (koska en sitä päätäkään), mutta _arvelen_ että jenkkiverta tulee isän puolelta.. Hissulta voi kysellä asiasta lisää. Hillalla aion sitten vuoden-parin päästä teettää itse vielä pennut, JOS sieltä tulisi mulle se pikku-Hilla.. Toiveideni täyttymys..

Itselläni on syksy mennyt aikalailla näyttelyissä juostessa, väliin on muutamat agilitykisatkin mahtuneet. SM-nollia Hillalla on 4 kpl kerättynä, mutta meillä taitaa jäädä -09 SM-kisat väliin, ei millään jaksais lähteä niin kauas ajelemaan.. (niin ja näyttelyreissuilla Valko-Venäjälle meno ei oo matka eikä mikään??? Heh)

Näyttelyissä kiertäminen jatkuu talvenkin yli, katsotaan miten Kira pitää turkkinsa. Hillalta se on tipahtanut kokonaan :D Ja sitten vähän tota Miinaa ajattelin näyttelyissä käyttää, Eerikakin toki vie, mutta minäkin haluan.. Vaikkei se sijoituskoira olekaan...

Toivottavasti ensi vuonna on mukavia pentu-uutisia kerrottavana, siihen asti:

Ihanaa joulunodotusta ja menestystä vuodelle 2009!