Hillan pennut täyttivät eilen 2 viikkoa. Tytöllä alkoi jo keskiviikkona silmät aukeamaan, pojilla perjantaina. Ensimmäinen kynsienleikkuukin on jo takanapäin.

Pennut ovat tosi reippaita, ja varsinkin merleuros on kova kiipeämään syliin kun menee lattialle niiden kanssa istumaan.

Viime yönä heräsin neljän aikaan kun Merri ulvoi, nousin katsomaan että mikä hätänä, niin Merri halusikin vain ilmoittaa että Hillan pennut ovat sitten muuten karkuteillä... Siinä ne kolme pientä porsasta ryömivät kohti keittiötä. Jotenkin olivat päässeet häkistä pois :D Täytyykin muuttaa oviaukon nykyistä estettä paremmaksi etteivät keksi mun työpäivän aikana lähteä omille teilleen..

Merrin "yllätys"pennut syntyivät tiistaina 21.4. Ensinhän se oli ultrattu tyhjäksi, mutta sitten rupesi näkymään sellaisia merkkejä että oli tarvetta ultrata uudestaan.

Merri tuli meille lauantaina 18.4. ja oli heti kuin kotonaan. Niin kiltti kuin koira vain voi olla! Nyt toki pentujen synnyttyä on äidinvaistot nousseet pintaan ja noilla toisilla nartuilla ei ole mitään asiaa Merrin pentujen lähelle. Sunnuntai, maanantai ja tiistaipäivä menivät vain ihmetellessä. Tiistai-iltana noin klo 19 alkoi sitten tapahtua. Merri oli levoton, halusi koko ajan ulos tarpeilleen, läähätti. Klo 20 aikoihin tulivat ensimmäiset kunnon poltot.

Ensimmäinen pentu näki sitten päivänvalon klo 21.20 ja seuraava klo 21.40. Synnytys oli nopea ja helppo. Painotkin ovat nyt lähteneet hyvään nousuun, pennut on eläväisiä ja reippaita ja Merri on hieno äiti!